Zomerkamp
AC72E11B-7D61-44FF-850E-522FC3689B86
10762008160_IMG_3208
10752223312_IMG_3222
10762008160_IMG_3226
IMG_3307

Drumschool Zomerkamp 2020

20-07 t/m 23-07

Wat is het Drumschool Zomerkamp?


Van maandag 20 juli tot en met donderdag 23 juli ga jij 4 dagen lang drummen, drummen en nog eens drummen! Je dag begint om 10:00 en duurt tot 16:00. Tijdens die dag komen er veel verschillende onderdelen voorbij. Zo ga je aan de slag met het bedenken van eigen ritmes, krijg je veel tips om je techniek te verbeteren en kom je steeds verder op je drumstel. Je oefent samen met de andere drummers en leert veel van elkaar! Ook zijn er allerlei leuke activiteiten, zoals de Drumolympische spelen, een Ritme-quiz en een speurtocht. Je luncht iedere dag met elkaar en naast het drummen is er ook tijd voor ontspanning of een potje voetbal!


Zomerkamp en Corona


Om het kamp Corona-proof te maken hebben wij een aantal dingen aangepast. Zo zitten we in een grotere schuur waar we altijd minstens 1,5 meter tussen de drumstellen kunnen houden. Ook houden we de veiligheid in de gaten bij de andere onderdelen. Veel oefeningen zijn nét iets aangepast om te zorgen dat het mogelijk is om genoeg afstand te houden van elkaar. 


Voor wie is het Zomerkamp bedoeld?


Het zomerkamp is bedoeld voor drummers en drumsters die al een basis hebben met drummen. Kun jij meerdere ritmes spelen en ben je gewend om te spelen met muziek? Dan ben je al een heel eind! Het is handig als je een basis hebt met noten lezen. Heb je dit niet? Geen nood! In een voorbereidingsles in de weken voor het kamp kunnen we zorgen dat je hier al een goede basis in vormt!Wat kost het Zomerkamp?


Meedoen aan het zomerkamp (inclusief lunch) kost € 200,-.


Het is mogelijk om dit bedrag in 2 of 3 termijnen te betalen. Heb je hier interesse in, geef dit dan even aan bij je aanmelding!


Wat neem ik mee?


Je neemt zelf mee:


- Een drumstel. Heb jij zelf geen drumstel? Geen paniek! Geef dit even aan in je aanmeldingsmail, dan zoeken we samen naar een oplossing!

- Je stokjes (een paar reservestokken is ook handig!)

- Een stemsleutel om je trommels te stemmen.

- Een koptelefoon. We gaan véél spelen met muziek, dus zorg voor een koptelefoon die goed afsluit! 

- Een lessenaar om je bladmuziek op te zetten.


Hoe meld ik me aan?


Stuur een mail naar drumschool@henrivandenberg.com.


Vermeld in je mail de volgende punten:


- Naam

- Adresgegevens

- Mailadres ouder/voogd

- Telefoonnummer ouder/voogd

- Dieetwensen: Vegetarisch/Vegan/Allergieën om rekening mee te houden

- Beschik je over eigen drumstel / stokjes / stemsleutel / koptelefoon / lessenaar?